Senna Rood (25) lijsttrekker voor D66 Medemblik

MEDEMBLIK – “Met trots presenteert D66 Medemblik Senna Rood (25) als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. “Met de ogen gericht op 16 maart zijn we klaar voor de verkiezingen. We hebben een gloednieuw team klaarstaan om Medemblik op de kaart te zetten. Kandidaten met veel energie en ervaring, die echt het verschil kunnen maken in de gemeente. We zetten een zichtbare campagne in waarbij we alles uit de kast trekken,” zegt Ferry Floor – Campagneleider D66 Medemblik

Nieuwe energie

De gemeente Medemblik staat voor een aantal lastige vraagstukken. Dit vraagt om creatieve oplossingen. Met een complementaire combinatie van ervaren raadsleden en nieuwe gezichten, gaan we deze uitdagingen graag aan. Samen met de fractie gaan wij werken aan nieuwe energie voor de komende gemeenteraadsperiode.

Senna Rood: “Mijn werkervaring op een crisisafdeling in de geestelijke gezondheidzorg ga ik meenemen in mijn werk als raadslid. Juist in deze lastige periode is het van belang dat het perspectief van jongeren wordt meegenomen in aankomende besluitvorming. Hierbij denk ik aan een gemeente waarbij een betaalbare woning vinden, geen jarenlange zoektocht hoeft te zijn.

Wij zetten ons in voor kansengelijkheid en een inclusieve gemeente. Daarnaast is op dit moment ook een daadkrachtige aanpak voor het milieu onvermijdelijk. Aankomende periode gaan we werken aan een steeds groener wordende gemeente. Met als doel onze prachtige gemeente verantwoord kunnen doorgeven aan toekomstige generaties.

Op de definitieve lijst sta ik op nummer één en ben ik daarmee door de leden gekozen als lijsttrekker voor de gemeente Medemblik. Ik ga graag nieuwe uitdagingen samen met de fractie aan. Ik ben ervan overtuigd dat D66 Medemblik met een sterke aantrekkelijke lijst de verkiezingen tegemoet gaat. Samen zorgen wij voor en werken wij aan nieuwe energie!

14 kandidaten op de lijst

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen doen er 14 kandidaten mee voor D66 Medemblik. De lijst laat een mooie mix van ervaring en nieuw talent zien, waar de energie van af straalt. Inwoners van Medemblik hebben keuze uit 14 actieve en kundige kandidaten die zich inzetten voor een toekomstbestendig Medemblik.

Lijsttrekker Senna Rood geeft aan enorm blij te zijn met deze kandidaten: “Super blij zijn we met deze lijst. Een mooie verdeling tussen ervaren en frisse gezichten van de gemeente Medemblik. Met deze enthousiaste groep mensen gaan we voor een groener Medemblik.”

De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

Senna Rood
Geert Mos
Hinke Louissen
Bas Tensen
Frans Langedijk
Dennis Swart
Gerard Langver
Co Vlaar
Sjamilla van der Tooren
Thomas van Hulsen
Mark Veeken
Gerald Bes
Yannick Nijsingh
Hans Tigges

Deel dit artikel