Snuffelochtend Hertenkamp Enkhuizen: Beestachtige kerst in de stal

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ENKHUIZEN – Op zaterdag 18 december van 11:00 – 12:00 uur zijn de peuters en kleuters uitgenodigd voor de snuffelochtend Kerst in de stal! Tijdens deze ochtend ontdekken de kinderen het kerstverhaal, gezien door de ogen van de dieren in de stal. Heb jij kerst nog nooit meegemaakt in een echte stal? Grijp dan nu je kans! 

In een sfeervol kerstverhaal maken de kinderen kennis met een man, een vrouw en vooral heel veel dieren. Tijdens het interactief voorlezen van dit verhaal, kunnen de kinderen meedoen met alle dierengeluiden of gezellig luisteren bij een (groot-)ouder op schoot. Na het verhaal knutselen we zelf een dierenstal, zodat je het verhaal thuis nog eens na kunt spelen. Na afloop gaan we samen naar de stal van onze kinderboerderij, om de dieren te bekijken en te knuffelen.

In samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie, organiseren wij deze activiteit speciaal voor de kerstvakantie.  Kosten €5,00 per persoon (ook de volwassenen) en natuurlijk is er drinken met iets lekkers bij. Om dit kerstverhaal coronaproof te houden is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category