Speel-o-theek Hoorn zoekt vrijwilligers

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOORN – De Speel-o-theek de Zusjes zet zich in voor het @nationaalfondskinderhulp. ‘Wij zijn op zoek naar mensen die in Hoorn wonen en in hun eigen wijk collecte willen lopen. Woon jij in Hoorn en wil jij je ook graag inzetten voor ? Of heb jij een eigen zaak in Hoorn en wil je graag helpen? Een collectebus in jouw zaak neerzetten is ook mogelijk,’ vertelt Roxanne Vink van de Speel-o-Theek in Hoorn.

‘Graag zelfs! Meldt je dan bij Speel-o-theek de Zusjes zodat wij je verder kunnen helpen om de volgende stappen te zetten. Dit jaar is de Kinderhulp-collecteweek van 18 t/m 23 april. Help jij mee? Dat kan op meerdere manieren! Word collectant in jouw eigen wijk/straat of doe mee met de online collecte. We kunnen alle hulp goed gebruiken!’

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met iets groots, of iets kleins. Een fiets bijvoorbeeld, een cadeautje van de Sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die heel gewoon lijken, maar dat voor kinderen die opgroeien in armoede niet zijn.

Maar, zegt Roxanne Vink: ‘Na 2 collectejaren in ‘coronastijl’ is hulp bij de collecte heel erg welkom. Met meer collectanten halen we een hogere collecteopbrengst op en kunnen we meer kinderen helpen. En dat is hard nodig. Na 2 uurtjes collecteren bevat een collectebus al snel voldoende voor:

  • Een goed paar passende schoenen,
  • Een paar zwemlessen,
  • of een paar blije kinderen dankzij een cadeau op 5 december.

:

Dit jaar zet zich ook in voor gevluchte kinderen uit Oekraïne!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category