RTV West-Friesland

Van Dolder opent sport- en trapveld Grosthuizen
Algemeen

Sport- en trapveld in Grosthuizen officieel geopend

GROSTHUIZEN – Wethouder Rosalien van Dolder opende afgelopen weekend het nieuwe sport- en speelveld in Grosthuizen. Meer dan honderd mensen waren aanwezig om, samen met het doe-team Grosthuizen en de wethouder van gemeente Koggenland, het sport- en trapveld officieel te openen. Het doe-team had voor de opening groots uitgepakt. Zo was er een luchtkussen, een bootcamp Clinique en werd er gevoet- en gevolleybald.

Veel variatie in het aanbod

Het doe-team heeft samen met gemeente Koggenland het trap- en sportveld ontwikkeld. Dit met de hulp van verschillende sponsoren. Het resultaat mag er zijn! Zo is er naast het oude trapveldje, een volleybalveld gecreëerd en zijn er diverse sport apparaten geplaatst. Te weten een ‘Gym Crossfit, Gym Rowfit en een Sportpoint Upper body Inclusive’. Tevens is er een Calisthenics toestel geplaatst voor oefeningen met het eigen lichaamsgewicht zoals push-ups of planking.

Ben je benieuwd hoe ze eruit zien en/of hoe ze werken? Je kunt ze ontdekken op het trap- en sportveld (tegenover Grosthuizen 101). Door de variatie in het aanbod is er iets voor elke leeftijd. Je bent van harte welkom!

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen