Gecoördineerde behandeling bestemmingsplan ‘Noordwijk, Friesland Campina (uitbreiding)’ en omgevingsvergunning t.b.v. de uitbreiding van het bedrijf Friesland Campina (Noorderweg 27, Noordwijk), Marum

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Marum. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen friesland
  2. stcrt-2013-16554
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2013

 

Omschrijving:

Burgemeester en wethouders van Marum maken bekend dat de gemeenteraad op 3 juli 2013 heeft besloten om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren voor de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan 'Noordwijk, Friesland Campina (uitbreiding)' en de omgevingsvergunning ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijf Friesland Campina, gevestigd op het perceel Noorderweg 27 te Noordwijk. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning te besluiten. De omgevingsvergunning volgt dan de procedure van de herziening van het bestemmingsplan. Dit betekent dat de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp van de omgevingsvergunning gelijktijdig plaatsvindt. Tegen deze besluiten kunnen zienswijzen worden ingediend. Na het vaststellen van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning worden ook deze besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd. Tegen deze besluiten kan in een keer beroep worden aangetekend bij de Raad van State. De bekendmaking van het ter inzage leggen van het (ontwerp)bestemmingsplan en het (ontwerp)besluit op de omgevingsvergunningaanvraag volgt afzonderlijk. Tegen het raadsbesluit tot van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie rtvwestfriesland.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen