Mededeling wijziging tenaamstelling ontheffing van Stichting Zorgpartners Friesland naar Medisch Centrum Leeuwarden B.V., de ACM

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Autoriteit Consument en Markt. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen friesland
  2. stcrt-2017-51308
  • Onderwerp: Economie | Markttoezicht
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2017

 

Omschrijving:

Zaaknummer: 16.1117.30 1. Op grond van artikel 10, negende lid van de Elektriciteitswet 1998 wijst degene aan wie een ander net toebehoort dan het landelijk elektriciteitsnet, voor het beheer van dat net een of meer naamloze of besloten vennootschappen als netbeheerder aan. Van deze verplichting kan de eigenaar van een net bij de Autoriteit Consument en Markt (hierna: ACM) ontheffing aanvragen. 2. Op 26 september 2013 heeft de ACM op grond van artikel 15, eerste lid, van de Elektriciteitswet 1998 aan Stichting Zorgpartners Friesland een ontheffing verleend. De ontheffing geldt voor het gesloten distributiesysteem gelegen op het ziekenhuisterrein van het Medisch Centrum Leeuwarden B.V. Het gesloten distributiesysteem is gelegen tussen de Bomiastraat, de Henri Dunantweg, Aldlansdyk en Oostergoweg, exclusief het perceel F2012 waarop Stichting Ronald MCDonald is gevestigd te Leeuwarden. 3. Op 1 november 2016 heeft de ACM een wijzigingsverzoek van Medisch Centrum Leeuwarden B.V. ontvangen om de ontheffing op naam te stellen van Medisch Centrum Leeuwarden B.V. De ACM kent het verzoek toe en besluit de tenaamstelling van de ontheffing te wijzigen. 4. De ACM heeft de uniforme openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb) van toepassing verklaard op dit wijzigingsbesluit. Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken hebben voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Belanghebbenden hebben de mogelijkheid gehad om hun zienswijzen op dit ontwerpbesluit schriftelijk en/of mondeling naar voren te brengen. De ACM heeft geen zienswijzen ontvangen. 5. Tegen het besluit kunnen degenen, wier belang bij het besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven, Postbus 20021, 2500 EA ’s-Gravenhage (artikel 6:8 lid 4 Awb). De ACM legt het besluit gedurende de beroepstermijn voor belanghebbenden ter inzage. Als u het besluit wilt inzien, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de Directie Energie van de ACM (tel. 070-722 2000). Ter aanvulling is het besluit gepubliceerd op de internetpagina van de ACM (www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie rtvwestfriesland.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen