Strandvogels moet op zoek naar nieuwe trainer

ONDERDIJK – December is altijd de maand dat er al nagedacht moet worden over wie het volgende seizoen als trainer voor de groep staat. Na uitvoerig overleg, natuurlijk ook met Patrick de Vries, heeft het bestuur van v.v. Strandvogels besloten dat er voor volgend seizoen op zoek moet worden gegaan naar een nieuwe trainer. ‘We denken dat het goed is dat er na twee seizoenen een nieuw gezicht voor de groep komt te staan. Ook Patrick de Vries was al tot deze conclusie gekomen,‘ laat het bestuur in een reactie weten.

Het spreekt voor zich dat we het huidige seizoen op een goede manier af willen maken met Patrick voor de groep en we hebben er ook alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. De club bestaat volgend jaar 90 jaar en het zou fantastisch zijn als we dat kunnen vieren met een promotie naar de 3e klasse middels een periodetitel of kampioenschap,’ aldus het bestuur van v.v. Strandvogels

De club zal op zoek gaan naar een goede opvolger voor Patrick de Vries. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Cees Duijn.

Deel dit artikel