Theaterkerk Hemels: Dolf Jansen – Jansen Vaccin

TWISK – Het Jansen Vaccin is de 32e Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen, en ja, dat is best veel en, nee, voorlopig krijgt niemand hem stil. Plus voor hem is natuurlijk geen enkele functie elders te bedenken.. Wat mag u verwachten van Het Jansen Vaccin?  Volop verkrijgbaar in uw favoriete theater.  Wel politieke duiding en een geheugentest om uit te vinden wat Rutte allemaal wél deed, zei, beloofde en bedoelde, geen nieuw leiderschap (vooralsnog).  Wel menselijke maat, geen consultants en adviesburo’s   Wel improvisatie en poëzie, geen door woordvoerders of redacties goedgekeurde tekstjes.  

Bijwerkingen van Het Jansen Vaccin: 

Werkt anderhalf uur (en daarna nog heel lang na), Schaterlach, Denkfronsen, Inzichten, Verbazing, Zin om het leven (en elkaar) te omhelzen, Het Jansen Vaccin: hoe hebben we het al die jaren zónder gedaan…?! 

Voorstellingen met een coronatoegangsbewijs

Theaterkerk Hemels heeft na overleg met een aantal artiesten ervoor gekozen om bij de entree om een coronatoegangsbewijs of recente negatieve PCR-test te vragen conform de RIVM-richtlijnen. Voor de artiesten is dat fijner omdat ze weer een volledige voorstelling kunnen neerzetten in plaats van twee kortere achter elkaar. Als theater kan Hemels met deze maatregel 75% van de zaalcapaciteit benutten, de 1,5 meter loslaten èn meer mensen blij maken met een toegangskaartje. En het is uiteraard ook beter voor de inkomsten, want met 1,5 meter zijn de concerten voor de kerk en de artiesten nauwelijks rendabel.

  • Wanneer: 7 Oktober 2021 20:15 – 21:15
  • Waar: Theaterkerk Hemels Dorpsweg 121 1676 GH Twisk
  • Kosten: € 24,50
  • Kaarten bestellen: https://theaterkerkhemels.nl/tc-events/dolf-janssen-oudejaarsconference/#

Foto aangeleverd

Deel dit artikel