Theaterkerk Wadway: Boris van der Ham haalt u uit de crisis

WADWAY – Op 8 oktober kunt u in Theaterkerk Wadway uw hart ophalen met een opbeurende muzikale avond: OPSTAAN! Boris van der Ham zingt klassiekers van Nederlandse artiesten van Wim Sonneveld, Jules de Corte tot Toon Hermans. Hij laat u met moderne bewerkingen horen hoe tijdloos deze klassiekers zijn, en zal ook nieuwe nummers ten gehore brengen.

Speciale gasten zijn: violist Joost van Es. Hij is een zeer veelzijdige artiest die van klassiek tot Ierse folk speelt. Een feest om naar te luisteren. Ook komt spoken word-artiest Levi Noë langs. Zijn verhalen zijn geestig en ontroerend. De leider van de vijfkoppige band is Bernd van der Bos, die onlangs te zien was in Klassiekers met Kleinsma (omroep MAX).

Het wordt een bijzondere avond omdat deze avond wordt opgenomen voor een live-album dat in 2022 zal uitkomen. Niemand dan wij, het vorige album van Van der Ham kreeg veel positieve aandacht op radio en tv. Op YouTube zijn de nummers al bijna een miljoen keer bekeken. Wees daarom getuige van de creatie van een nieuwe album.

Boris van der Ham studeerde in 1998 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij was een aantal jaar acteur, daarna volksvertegenwoordiger, en sinds 2012 heeft hij het acteren weer opgepakt. Hij was onder andere te zien in de musical Ciske de Rat, en in de tv-serie Flikken Maastricht.

Speciale gasten: violist Joost van Es en spoken word-artiest Levi Noë

Deel dit artikel