Toekomst Bezoekerscentrum De Weelen lijkt gered door komst nieuwe partij

WERVERSHOOF – Het bestuur van Bezoekerscentrum De Weelen is na het afketsen van samenwerking met een partij waarmee bijna een samenwerkingsovereenkomst was gesloten maar afketste omdat deze partij intenties had met De Weelen die het bestuur niet aanstond, met een nieuwe partij in gesprek gegaan en deze sluit volledig aan bij de intenties en de do’s en donts van het Bezoekerscentrum in Wervershoof. 

De coronacrisis heeft een enorme wissel getrokken op de voortgang van ongeveer alles, zo ook op de ontwikkeling van het Bezoekerscentrum De Weelen. Het bestuur kon toen nog niet voorzien dat pas in januari 2022 weer zonder restricties de bedrijfsactiviteiten kon continueren. Wel merkt nu het Bezoekerscentrum De Weelen weer open is dat de markt weer aantrekt.

Het bestuur is zich er van bewust dat het spijtig is dat de overeenkomst met de eerdere gewenste partij niet is doorgegaan. In een reactie zegt het bestuur: ‘Wij werden door deze mensen (door een uitgebracht bod) volledig op het verkeerde been gezet, aangezien zij (achteraf) hele andere plannen met het bezoekerscentrum hadden betreffende o.a. sluitingstijden e.d. Zij hebben het bod om die reden ingetrokken.”

Met de nieuwe partij met wie het bestuur nu in gesprek is lijken de intenties juist prima aan te sluiten bij de intenties van het bestuur van Bezoekerscentrum De Weelen. Het bestuur hoopt dan ook dat het gaat lukken met de nieuwe partij en dat zo snel mogelijk een overeenkomst gaat worden gesloten.

Deel dit artikel