Twee bedrijven uit Wognum maken kans op de NHN Business Award 2021

WOGNUM – John Koomen Tuinen en Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V., beiden uit Wognum, maken kans op de in Noord-Holland prestigieuze titel ‘NHN Business Award 2021’. Afgelopen 7 september sloot de kans voor de bedrijven in Noord-Holland om zich aan te melden waarna de jury bestaande uit Martien Dobber, Marjolijn Dölle, Daniel Krug, Karin Veen, Vincent Thuissen, Monique Stam-de Nijs, Jocelyne tophoff, Freek de Miranda, Ank Dekker, Dr. Rob Wlouters en Mona Roorda, zich over de inzendingen gingen buigen.

Afgelopen donderdag werden de namen van de finalisten bekend gemaakt waaronder de twee bedrijven uit Wognum:

MKB Klein:
– Spataro Chocolaterie & Patisserie (Hoorn)
– Familiezaken (Purmerend)
– Brouwerij Leeghwater (De Rijp)

MKB Midden:
– John Koomen Tuinen (Wognum)
– More Than Gifts B.V (Uitgeest).
– Semwerkt (Hoorn)

Grootbedrijf:
– Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. (Wognum)
– Intal (Opmeer)
– Fietsvoordeelship.nl (Heerhugowaard)

Thema Award Maatschappelijk ondernemen:
– Natuurbegraafplaats Geestmerloo (Koedijk)
– Stichting Rataplan (Heerhugowaard)
– De Oude Keuken (DOK) (Castricum)

Op 25 november staan deze 12 finalisten op het podium met een pitch van 2 minuten. Daarmee behalen ze hun laatste rapportcijfer en wordt door de juryleden bepaald welke plaats de finalisten hebben behaald.

Natuurlijk heeft het publiek ook een stem. Vanaf aanstaande maandag 11 oktober kun jij op de website een stem uitbrengen op jouw favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen op 22 november wint de NHN Publieks Award, die uiteraard ook op 25 november tijdens de finale bekend wordt gemaakt.

Kom en beleef deze intens spannende avond mee met de 12 finalisten, moedig je favoriete kandidaat aan, juich mee met iedere overwinning en ontmoet nieuwe mensen tijdens deze geweldige avond. Een prachtige avond in stijl, waarin iedere bezoeker op zijn of haar best gekleed is in rokkostuum of galajurk. Je wordt feestelijk ontvangen met een prachtig glas bubbels en tijdens de pauze en de afterparty zijn de hapjes en drankjes inclusief.

Bestel snel je tickets voor slechts €25,- p.p. en beleef deze spetterende finaleavond live mee!

Bestel hier je tickets voor de finaleavond

Foto: Keesnam

Deel dit artikel