v.v. Opperdoes hard onderuit tegen Schagen United

OPPERDOES – Het is onduidelijk hoe de stemming was op de terugweg naar Opperdoes maar een feeststemming zal het zeker niet zijn geweest. Wederom moet v.v. Opperdoes een nederlaag slikken, deze keer tegen Schagen United waar de ploeg van trainer Martin Glim met 6-2 verloor.

Martin Glim sprak na afloop dat het gewoon niet goed was. ,,Vorige week tegen Always Forward konden we op basis van strijd en energie aardig meekomen, maar tegen Schagen United was dat ver te zoeken. We moeten beseffen dat we heel veel energie in de wedstrijd moeten leggen, ander gaat het niet goed. Ik vond ons erg apathisch spelen.’’

Of het onderschatting is van de tegenstander is onduidelijk, op papier leek Schagen United een te kloppen tegenstander maar hoe anders liep het. In het begin kon Opperdoes de ploeg uit Schagen nog wel bijbenen, maar na de 2-1 ging het wel snel richting de 6-1 en kan trainer Martin Glim zich lichtelijk zorgen gaan maken over de stand. Zeker nu de KNVB bekend heeft gemaakt dat de laagste vier ploegen degraderen naar de nieuw te vormen 5e klasse.

Voor Opperdoes geldt nu dus nog maar 1 opdracht, zoveel mogelijk punten pakken te starten aankomende zaterdag tegen Blokkers, als ze daar 3 punten pakken staan ze weer boven de de streep waar de gevaren zone begint.

 

Deel dit artikel