v.v. Opperdoes voetballer Jerry Kreune rent in de strijd tegen kanker

MEDEMBLIK – Je zal het maar te horen krijgen, ‘Ik heb helaas slecht nieuws, je hebt kanker’. Maar één op de drie mensen in Nederland krijgt deze verschrikkelijke diagnose. Jerry Kreune hoopt samen met jullie een verschil te kunnen maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. 

Op 19 november zoekt de 29-jarige Jerry Kreune , samen met zijn collega’s van Abovo Maxlead, zijn  fysieke grens op. Vanuit Hoorn zal hij een afstand gaan afleggen van 40 kilometer om te eindigen bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Daar zal Jerry al het sponsorgeld met trots overhandigen aan wetenschapper Olga Husson.

Jerry voetbalt zelf al jaren bij V.V.Opperdoes en vind het leuk om mee te helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld feestjes (zoals aankomende zaterdag Oktoberfest in de kantine). Jerry Keune werkt bij Abovo Max Lead als Paid Social Media Specialist. Via marketing en media helpen zij daar alle klanten naar hun overwinning.

Tegen Medemblik Actueel zegt Jerry: “Ik vind het ontzettend tof dat er vanuit Abovo Maxlead (230 werknemers) alles op alles wordt gezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. Ik zet mij dan ook volledig in om zoveel mogelijk geld op te halen. Ik ben ook blij met jullie berichtje! Alle 230 werknemers kon een keuze maken om 20km, 40km of als vrijwilliger te helpen bij dit evenement op vrijdag 19 november. Ik ga zelf voor de 40 kilometer.

Jerry Keune steunen kunt doen via:

Jerry Kreune zijn streefbedrag is 1.000 euro, maar hij hoopt stiekem veel meer op te halen. Op dit moment is de stand al ruim over de helft. Maar Jerry zal zich nog 4 weken vol inzetten om dit met trots te kunnen overhandigen!

Deel dit artikel