Van Gelder Groep wil Stam Heerhugowaard Holding overnemen

HEERHUGOWAARD – Van Gelder Groep B.V wil Stam Heerhugowaard Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 15 december 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Van Gelder Groep B.V. (VGG): is een aannemer die via verschillende werkmaatschappijen voornamelijk actief is op het gebied van engineering en aanleg van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur en installatietechniek. De activiteiten op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur omvatten projectmanagement, werkvoorbereiding en uitvoering. VGG is werkzaam in verschillende sectoren waaronder gebiedsontwikkeling, wegenbouw, kabels, leidingen, netwerken en installaties voor het regelen en beveiligen van weg- en spoorverkeer en het transport en de distributie van energie, water en data.
  • Stam Heerhugowaard Holding B.V.(SHH): SHH is een aannemersbedrijf dat gevestigd is in Alkmaar en een projectlocatie heeft in Amsterdam. SHH is via verschillende werkmaatschappijen voornamelijk actief op het gebied van ondergrondse infrastructuur en installatietechniek. De activiteiten van SHH omvatten zowel projectmanagement, werkvoorbereiding en uitvoering.

Deel dit artikel