VDK Groep neemt Klaver Giant Groep uit Obdam over

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

OBDAM – VDK Groep B.V. mag Klaver Giant Groep B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 4 mei 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

Zonder de roots van het familiebedrijf te verliezen heeft Klaver Giant Groep zich in bijna 100 jaar ontwikkeld tot een betrokken technische kennisorganisatie met een loyale klantenkring. Dankzij focus op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en een hoog servicelevel realiseert Klaver Giant Groep jaar op jaar groei. Met zo’n 450 collega’s streeft Klaver Giant Groep ernaar om de beste te zijn, en daarom voldoet haar dienstverlening aan de hoogste eisen en normen.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • VDK Groep B.V.: De bedrijfsactiviteiten van VDK Groep bestaan uit een breed scala aan diensten op het gebied van generieke en niche elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek, alsmede aangrenzende diensten zoals afwerkings- en inrichtingswerkzaamheden, schilderwerk en projectontwerp, allemaal gerelateerd aan de bouwsector (onderhoud, renovatie en nieuwbouw). EMK is een private equity investeerder met haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk die zich richt op investeringen in kleine en middelgrote ondernemingen. EMK heeft geen andere portfolio bedrijven die zich op dezelfde markten als VDK Groep en Klaver begeven.
  • Klaver Giant Groep B.V.: is actief op het gebied van elektrotechnische-, klimaattechnische-, beveilingstechnische-, infratechnische en datatechnische installatietechniek, ICT en zonne-energie, hoofdzakelijk gerelateerd aan de utiliteitssector.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category