Venlo twee maatjes te groot voor West-Friesland SEW

NIBBIXWOUD – Snel vergeten, de twee wedstrijden tegen de handbalsters van Venlo, en de blik weer vooruit. De handbalsters van Venlo zijn 1 á 2 maatjes te groot voor de handbalsters van SEW. Ondanks een goede voorbereiding wist Venlo ook de tweede wedstrijd in een week tegen West-Friesland SEW met klinkende cijfers af te sluiten. Het werd in Venlo 36-22 en is bepaald geen geflatteerde uitslag.

SEW kwam voortvarend uit de startblokken en nam direct al een voorsprong maar daarna was het over en uit. Foutjes binnen de ploeg zorgden ervoor dat Venlo de achterstand snel omboog naar een voorsprong en deze alleen maar verder uitbreidde.

Afscheidnemende coach Arthur Langedijk probeerde nog via aanpassingen binnen de ploeg het tij te keren maar ook dat bracht geen oplossing. Met de rust keek SEW al tegen een achterstand van 11 doelpunten aan waardoor Langedijk voor de tweede helft koos voor het alles of niets principe, zeven veldspeelsters leek de oplossing te zijn maar de achterstand werd niet meer ongedaan gemaakt.

Uithuilen en de blik richten op de tweede plaats die nu in het zicht is gekomen door het verlies van Quintus tegen Volendam.