Vomar profiteert het meest van de aankoop DEEN Supermarkten

WEST-FRIESLAND – De voormalige DEEN-supermarkten die zijn omgebouwd naar Vomar supermarkten blijken het beter te doen dan verwacht. Dit zegt algemeen directeur Aart van Haren tegen Distrifood.

‘Ik ben buitengewoon tevreden met de ontwikkelingen in de overgenomen winkels van DEEN, ‘ aldus van Haren, maar hij weigert concrete cijfers te delen met Distrifood en noemt van Haren geen groeipercentages.  Wel is duidelijk dat de winkels van DEEN die door Vomar zijn overgenomen worden omarmd door de inwoners van West-Friesland, zo blijkt de voormalige DEEN winkel aan de Vredehofstraat in Hoorn het beter te doen nu het een Vomar is geworden. “We hebben het een stuk drukken,” aldus een medewerker van de Vomar in Hoorn.

Ook de twee andere partijen die winkels van DEEN overnamen laten positieve berichten horen, maar zegt woordvoerder Fiona Wijnbergen van Dekamarkt dat klanten wel aandachtspunten aanbrengen maar we krijgen ook veel complimenten.

AH gaat meer inzetten op de weekendvoordeeltjes

Woordvoerder Anoesjka Aspeslagh van Albert Heijn laat weten dat de klanten uit West-Friesland het voordeel van Albert Heijn nog niet altijd kennen.  ‘Daarom brengen wij onder andere onze 1500 prijsfavorieten extra onder de aandacht in West-Friesland,’ aldus Aspeslagh.

Deel dit artikel