Vrijwilligersmarkt in Sportcentrum Hoorn

HOORN – Op zaterdag 26 maart van 10.00 – 14.00 is er in Sportcentrum Hoorn de Vrijwilligersmarkt, georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst 48 verschillende organisaties uit West-Friesland! Het Rode Kruis, RCO de Hoofdzaak, Stichting Netwerk, Kinderboerderij de Woid, WarmThuis, Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Sailability, WEEFF radio, EHBO Stede Broec , Watertaxi Hoorn, … er is volop diversiteit te vinden op de Vrijwilligersmarkt! En wil je iets betekenen voor de vluchtelingen uit Oekraïne? Kom dan ook naar de Vrijwilligersmarkt!

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland en we zoeken samen naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Vrijwilligers gezocht voor hulp vluchtelingen

Ook is er een marktkraam ingericht speciaal voor de werving van vrijwilligers voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Nu er op diverse locaties in de gemeenten vluchtelingen worden opgevangen, is hulp van vrijwilligers hard nodig! Wil jij je nu al aanmelden hiervoor? Dat kan via www.vrijwilligerspunt.com.

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt!

Wanneer: zaterdag 26 maart, 10.00 – 14.00 uur

Waar: Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a, Hoorn

Parkeren en toegang gratis.

Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende maatschappelijke organisaties, ga naar www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt

Deel dit artikel