RTV West-Friesland

Politiek

VVD Enkhuizen wil opheldering oude locatie noodschool Driespan

ENKHUIZEN – De VVD fractie wil van het college van Enkhuizen opheldering over wat zij nu van plan zijn met nieuw aangelegde speelterrein bij het plantsoen aan de Gouw in Enkhuizen. Het blijkt namelijk dat dit stukje grond ook vermeld staat als de locatie van de oude noodschool van de Driespan die voorheen aan de Flosbeugel stond en daarnaast ook nog het aanleggen van een trapveldje, verwijderen van voorzieningen en inzaaien van een bloemenmengsel .

Pascal Overwijn van de VVD Enkhuizen wil van het college weten of de plannen voor deze locatie om (tijdelijke) woningbouw te plegen nu van de baan zijn. Pascal Overwijn zegt hierover: “Gezien het tekort aan woningen ga ik ervan uit dat het college het met ons eens is dat alle beschikbare ruimten moet worden meegenomen in het zoeken naar geschikte locaties voor woningbouw zowel voor tijdelijke als permanentebewoning.”

Maar ook wil Overwijn van het college weten wat zij verstaan onder het ‘weghalen van voorzieningen’. Pascal Overwijn denkt dat het gaat over het weghalen van bestaande aansluitingen voor water, riolering en gas

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen