Weerbericht Medemblik: Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, ’s nachts kans op een mistbank

MEDEMBLIK – Vandaag zijn er flinke perioden met zon. In het noorden komen enkele wolkenvelden voor maar het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is in de zuidelijke helft zwak en veranderlijk, in het noorden steekt een matige westelijke wind op. Langs de noordkust wordt de wind in de middag tijdelijk vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het noorden komt wat meer bewolking voor, maar daar waar zich opklaringen voordoen, kunnen ook enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot ca. 11°C in het noorden en westen. De wind is overwegend zwak en komt uit het westen tot zuidwesten.

Woensdag lost eventueel aanwezige mist snel op en zijn er zonnige perioden, soms trekt er wat sluierbewolking over. Het blijft droog. De temperatuur loopt op naar ca. 20°C bij een matige west- tot zuidwestenwind. In het Waddengebied neemt de wind toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Deel dit artikel