Weerbericht West-Friesland: bewolkt maar wel vrijwel droog

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – De dag begint bewolkt en nevelig. Lokaal kan nog mist voorkomen, ook wat lichte (mot)regen is niet uitgesloten. In de loop van de ochtend lost de nevel langzaam op en wordt overal droog. Vooral in de oostelijke helft kan hier en daar de zon af en toe tevoorschijn komen, elders blijft de (laaghangende) bewolking hardnekkig aanwezig. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.

In de nacht naar maandag komt op veel plaatsen (laaghangende) bewolking voor. In het zuid(oost)en is de kans op opklaringen het grootst en daar kan dan mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt in de bewolkte gebieden rond 7°C, in het zuidoosten kan het plaatselijk 3°C worden. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Maandag overdag blijft het bewolkt. De eventuele mist in het zuid(oost)en gaat over in laaghangende bewolking en het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 8°C bij een zwakke tot matige noordoostenwind. (Bron: KNMI)

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category