Weerbericht West-Friesland: Wisselvallig weekeinde en vrij veel wind

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – Vandaag is het op de meeste plaatsen bewolkt en lokaal valt (mot)regen. In het zuidoosten schijnt vanmorgen aanvankelijk nog de zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 9°C in het oosten en zuidoosten tot 12°C langs de kust. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, later mogelijk hard, 7 Bft.

Later vanavond volgt van het noordwesten uit meer (mot)regen, in de nacht naar zondag wordt de neerslag wat meer buiig van karakter. Later in de nacht wordt het in het noordwesten en noorden meest droog met enkele opklaringen maar ook nog een enkele bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidoosten tot 11°C langs de westkust. De wind is zuidwest tot west en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Zondag overdag is het wisselend bewolkt en zijn er enkele buien. Het wordt op de meeste plaatsen een graad of 11. In de loop van de avond raakt het in het noorden geheel bewolkt en gaat het daar langduriger regenen. De wind is westelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category