Weerbericht West-Friesland: zonnig en warm zomerweer

WEST-FRIESLAND – Vanochtend is het zonnig en droog. De noordoostenwind is matig. Vanmiddag is er veel ruimte voor de zon en is het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 24°C in het Waddengebied en 31°C in het zuiden. De wind is oostelijk en matig. Aan zee wordt de wind in de loop van de middag noordwest.

Vanavond is er weinig bewolking en het blijft droog. Aan zee en op het IJsselmeer is de noordoostelijke wind matig, landinwaarts staat er weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 12°C in het noorden en 16°C in het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer staat er een matige noordoostenwind, boven land is er weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig en droog. De wind is matig en komt uit het oosten. Morgenmiddag schijnt de zon volop. In het midden en zuiden van het land wordt het met ca. 31°C tropisch warm, in het uiterste noorden ligt de temperatuur rond 27°C. De wind is matig en komt uit het oosten, in de loop van de middag wordt de wind aan zee noordelijk.

Morgenavond is het nagenoeg onbewolkt. Er staat weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Deel dit artikel