RTV West-Friesland

Algemeen

Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek is weer open

SPANBROEK – Wijksteunpunt De Schakel ligt midden in Spanbroek en is gevestigd in Omringlocatie De Schakel. Het wijksteunpunt is een gezellige ontmoetingsplek voor alle inwoners van de gemeente Opmeer. Jong en oud zijn welkom voor ontmoeting, ondersteuning of activiteiten. In het wijksteunpunt worden activiteiten georganiseerd, kunnen verenigingen ruimten huren en er zijn verschillende faciliteiten. In het pand zijn tevens de dagbesteding voor mensen met dementie, de thuiszorg, een verloskundige, een audicien en het consultatiebureau gevestigd.

Activiteiten

In het wijksteunpunt worden verschillende activiteiten georganiseerd: van muzikale bijeenkomsten en workshops tot soosmiddagen en cursussen. Wij nodigen u daarnaast van harte uit zelf activiteiten te starten.

Ruimten te huur

De ontmoetingsruimte en de spreekkamer van het wijksteunpunt zijn te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen en dergelijke. In de ontmoetingsruimte is een bar waar in overleg met de beheerder drankjes en snacks tegen betaling verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gebruik maken van een beamer, projectorscherm, televisie, microfoon, flip-over of tv-scherm.

Contact

Voor meer informatie over de activiteiten en het verhuur van de ruimten, kunt u contact met ons opnemen via wijksteunpuntdeschakel@omring.nl.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen