Wil jij weten hoe het écht met de bijen gaat?

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MEDEMBLIK – Op dinsdagavond 28 september organiseert de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) voor iedereen die geïnteresseerd is een webinar over het thema biodiversiteit toegespitst op de bijen en de bijenhouderij. Want hoe gaat het nou écht met de bijen? Iedereen die nieuwsgierig is naar het antwoord op deze vraag, kan gratis deelnemen aan dit webinar. Uiteindelijk gaat het namelijk niet alleen om het leefklimaat van de bijen en andere insecten, maar ook om de kwaliteit van de leefomgeving en de toekomst van ons allemaal!

De directeur van Naturalis, Koos Biesmeijer, leidt het webinar deze avond in. Arjen Strijkstra (Bioloog en lector Bijengezondheid) neemt deelnemers vervolgens mee in het biodiversiteitsvraagstuk toegespitst op de bijen en de bijenhouderij. Tot slot zullen Eric Mahieu en Aat Rietveld (Commissie Biodiversiteit NBV) de deelnemers informeren over de rol van de NBV in dit vraagstuk, maar zeker ook wat men zélf kan bijdragen.

Deelname
Het webinar is voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis. Hoe deze avond het webinar kan worden bijgewoond, wordt uitgelegd op www.bijenhouders.nl/bijenwerk/biodiversiteit

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category