Woensdag 15 september sluit DEEN in Medemblik definitief haar deuren, ‘we gaan DEEN missen’

MEDEMBLIK – Woensdagmiddag om 17:00 uur is het zover, dan sluit DEEN in Medemblik voor de laatste keer haar deuren om twee weken later als Albert Heijn weer open te gaan. Na ruim 80 jaar verdwijnt een supermarkt uit het straatbeeld waar menig inwoner van Noord-Holland mee is opgegroeid.

25 jaar geleden verhuisde DEEN vanuit de Nieuwstraat naar haar huidige locatie en een paar verbouwingen later is het over 3 weken de beurt aan Albert Heijn om het succes van DEEN in West-Friesland voort te zetten.. Dat Albert Heijn niet blind en doof is voor vragen om bepaalde producten te behouden blijkt wel uit het feit dat o.a. de DEEN Knoflooksaus, de harde bolletjes, het Westfries brood en de bloemenafdeling blijven behouden in de nieuwe Albert Heijn.

Lees ook: Albert Heijn zwicht voor oproep sociale media om de knoflooksaus van DEEN te behouden

Voor het personeel van DEEN is het afscheid nemen van een lange periode van DEEN als werkgever en maken de overstap naar Albert Heijn. Voor de assistent-bedrijfsleider Tim zal het de aankomende twee weken vooral aanpoten worden om het personeel wegwijs te maken in de nieuwe winkel. De uitstraling van de supermarkt krijgt een volledige make-over en ook de indeling zal geheel anders gaan worden..

Verslaggeefster Ivana Gonçalves Da Costa sprak met klanten en het personeel van DEEN in Medemblik over de sluiting en de komst van de Albert Heijn.

Deel dit artikel