Wouter Bekkering Quintet – Greatest Hits

TWISK – Voor dit  concert heeft het WBQ  besloten om een aantal   favoriete stukken uit hun 20-jarig bestaan opnieuw uit te voeren, waar nodig in een nieuw arrangement. En daarmee benoemen ze deze stukken tot ‘hits’.  Daarnaast zijn er natuurlijk weer nieuwe, meest eigen geschreven stukken.

De stijl van deze band laveert tussen jazz , blues , Latin en funk ,waarbij het jazz-element van de improvisatie kenmerkend is . De muziek van het WBQ klinkt altijd melodieus en dynamisch.

Om het concert op 19 september een extra dimensie te geven is uitgenodigd fluitiste Ciska van der Wilk . Zij zal een jazzballad en een Latin stuk spelen , maar ook staat er een Adagio van Bach  op het programma in een uitvoering met contrabas en drums.

De bandleden zijn : Sander van Wonderen op piano en Fender Rhodes, Frans Groen op contrabas, Charl Kruijer op gitaar , Bert Schipper op drums en Wouter Bekkering op tenor saxofooon.

Wilt u voorafgaande aan de voorstelling een hapje eten? BISTROp3 in Medemblik biedt een driegangen theatermenu voor €27,50. Klik op onderstaande link om te reserveren!

https://widget.guestplan.com/?id=VYkZiSb0da646c72a4591a65a85dea1d0928898ea5333029&locale=nl

Voorstellingen met een coronatoegangsbewijs

Theaterkerk Hemels heeft na overleg met een aantal artiesten ervoor gekozen om bij de entree om een coronatoegangsbewijs of recente negatieve PCR-test te vragen conform de RIVM-richtlijnen. Voor de artiesten is dat fijner omdat ze weer een volledige voorstelling kunnen neerzetten in plaats van twee kortere achter elkaar. Als theater kan het bestuur van Hemels met deze maatregel 75% van de zaalcapaciteit benutten, de 1,5 meter loslaten en meer mensen blij maken met een toegangskaartje. En het is uiteraard ook beter voor de inkomsten, want met 1,5 meter zijn de concerten voor ons (de kerk) en de artiesten nauwelijks rendabel.

Vandaar….

Ticket type Prijs Bestellen
Wouter Bekkering Quintet Ticket €15
Ticket bestellen

Deel dit artikel