Zaalvoetballers Nieuweboer spelen goed maar verliezen wel

WERVERSHOOF – In de thuiswedstrijd tegen Zeemacht startte Nieuweboer goed en overrompelde in de beginfase de gasten. In de eerste minuut onderschepte Joost Kolenberg een aanvalsopzet van Zeemacht en via Joris Schouten kwam de bal voor doel bij Sven Deen die de score opende. Met veel beweging en diepteballen creëerde Nieuweboer kansen.

Een aanval opgezet vanuit de verdediging met de doorlopend Deen kwam via Thijs Schouten wederom bij Sven Deen die zijn 2e doelpunt maakte.  Even later strafte Zeemacht slordig verdedigen doeltreffend af. Nadat Sven Deen met zijn 3e doelpunt de tussenstand op 3-1 had gezet, zette Nieuweboer zich op het eind van de 1e helft voor schut en kon Zeemacht de achterstand binnen 4 minuten omzetten in een 3-4 voorsprong.

Ook begon Zeemacht scherper aan de 2e helft en prikte snel de 5e treffer binnen. In de resterende 20 minuten een sterker Nieuweboer wat door de Zeemacht keeper en het houtwerk niet tot scoren kwam. In de extra tijd bracht Zeemacht de eindstand op 3-6.

Nieuweboer H2 speelde in de Dars tegen de nieuwe en nog ongeslagen koploper LSVV uit Langedijk. In een goede en aantrekkelijke wedstrijd won LSVV met 1-3.

Eerder in de week won Nieuweboer VR1 met 11-6. Nieuweboer VR1 speelt vrijdag 22 april tegen koploper Akersloot in Akersloot. Nieuweboer H1 speelt de komende 2 vrijdagen tegen koploper JVC. Vrijdag 15 april in Julianadorp en vrijdag 22 april in de Dars.