Zeker drie bedrijven doen niet mee aan de Coronatoegangsbewijs

MEDEMBLIK – Via de website Keuzevrijheid.nl kunnen bedrijven laten zien dat zij niet meedoen aan de coronatoegangsbewijs dat sinds afgelopen zaterdag tot eind oktober verplicht is bij de horeca, theaters en evenementen. Deze bedrijven laten weten dat zij geen onderscheid wensen te maken tussen wel en niet gevaccineerden en dat iedereen welkom is.

Zo zegt Miranda van Assema op de website: “Je gezondheid is je grootste goed en hoe jij daarmee omgaat is jouw keuze. Bij mij ben je altijd welkom, met of zonder prik, wit of zwart, groot of klein, kortom iedereen is welkom.

Keuzevrijheid.nl laat weten dat door de invoering van testen voor toegang en het coronapaspoort dreigen miljoenen Nederlanders uitgesloten te worden van evenementen, winkels, horeca, publieke gebouwen en zelfs zorg en onderwijs. Keuze Vrij Bij mij staat voor een vrije samenleving waar iederéén altijd welkom is. Ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

Buiten deze 3 bedrijven zijn er zeker nog 3 horeca-exploitanten die ook al eerder hebben aangegeven dat bij hun iedereen welkom is, wel of niet gevaccineerd. Zij weigeren dan ook de controle op het coronatoegangsbewijs uit te voeren..

Deel dit artikel