RTV West-Friesland

Foto: Suzanne Dubbeldam
Algemeen

Zwembad De Spetter Abbekerk start crowdfunding voor nieuwe glijbaan

De oude rode glijbaan in zwembad De Spetter was stuk en moest weg. Tijd dus voor een nieuwe! Maar dan wel eentje met pit. Een supersnelle glijbaan met bochten voor kinderen en volwassenen. Daarvoor gaan we samen geld inzamelen. Help mee en doe ook een donatie.

De Spetter is een mooi buitenzwembad voor jong en oud wat door vrijwilligers wordt beheerd. Een prachtige plek om te zwemmen, sporten, relaxen, spelen en onderwaterduiken. Het is nu winter, tijd voor onderhoud van het zwembad en het terrein. Het bestuur en betrokken vrijwilligers willen De Spetter netjes onderhouden en het bad nog mooier en leuker maken. Voor voorzieningen zoals De Spetter is steeds minder geld. Daarom heeft het zwembad hulp nodig. Er is een groot bedrag nodig voor de aankoop van de glijbaan en de grond- en installatiewerkzaamheden. Als ze €de vrijwilligers 25.000 euro ophalen kunnen ze in 2022 starten met de bouw van de glijbaan. Wie helpt mee?

Doe een donatie via crowdfunding op www.zwembaddespetter.kentaa.nl . Maak dan kans op een beloning, zoals uw naam op een speciale Wall of Fame in het zwembad, een zwemabonnement of een ijsje tijdens de opening van de glijbaan.

Een donatie op rekeningnummer NL10RABO0333012321 t.n.v. Stichting Zwembad ‘De Spetter’ in Abbekerk kan natuurlijk ook, vermeld er ‘glijbaan’ bij. Een bedrijf kan ook sponsoren door middel van een bedrag over te schrijven of misschien heeft het een ander goed idee? Stuur dat naar sponsoring.zwembaddespetter@gmail.com.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen